Стало відомо, коли розпочнеться будівництво військового меморіального кладовища

Читать на русском
Будівництво Національного військового меморіального кладовища планується розпочати вже найближчими місяцями, а першу чергу можуть здати ще до кінця року. Про це повідомив перший заступник міністра у справах ветеранів Олександр Порхун.
Ілюстративне фото / poltava.to

Будівництво Національного військового меморіального кладовища планується розпочати вже найближчими місяцями.

Про це повідомив перший заступник міністра у справах ветеранів Олександр Порхун у ефірі національного телемарафону.

Національний військовий цвинтар: як просувається реалізація проєктуВ Україні збудують Національний військовий меморіальний цвинтар. Історія проєкту – на інфографіці.

За його словами, комплекс почнуть будувати наприкінці листопада, а першу чергу планують здати до кінця року.

«Технічно та документально роботи вже розпочалися. Отримано низку техумов із проектування Національного військового меморіального цвинтаря. Безпосередньо саме будівництво плануємо розпочати наприкінці листопада, і здачу першої черги для того, щоб могли проводити поховання наших полеглих героїв, до кінця 2023 року», – розповів Порхун.

Нагадаємо, 2 травня Верховна рада ухвалила в цілому законопроєкт №9240 про створення Національного військового меморіального цвинтаря. Комплекс буде розміщено у Фастівському районі Київської області.

Раніше повідомлялося, що Кабмін ухвалив документ, який регулює процедуру проєктування Національного військового меморіального кладовища.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: