Британська оборонна компанія планує виробляти в Україні запчастини для артилерії

Читать на русском
Британська компанія BAE Systems планує організували в Україні виробництво запчастин для артилерії. Процес може стартувати вже за кілька місяців.
Фото: finance.ua

Найбільша оборонна компанія Великої Британії BAE Systems може розпочати виробництво в Україні запасних частин для легкої артилерії вже протягом декількох місяців.

Про це заявив генеральний директор компанії Чарльз Вудберн, повідомляє Financial Times.

Він зауважив, що йдеться про виробництво запчастин для легкої гаубиці калібром 105 мм. Це перший раз, коли BAE Systems назвала чітко окреслені терміни.

Які іноземні компанії планують виготовляти озброєння в УкраїніЯкі іноземні компанії мають намір налагодити в Україні виробництво озброєння та військової техніки – на інфографіці.

Виробництво елементів легкої гаубиці на існуючих в Україні потужностях розглядається як перший етап з подальшим розгортанням випуску іншої більш складної зброї. Але рішення про те, чи будувати завод і коли це робити, займе певний час.

Нагадаємо, наприкінці серпня стало відомо, що BAE Systems відкриє офіс в Україні, а також згодом планує розгорнути потужності з ремонту та виробництва озброєння та військової техніки.

У липні повідомлялося, що в Україні почали будувати завод із виробництва турецьких безпілотників Bayraktar.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: