У Кривому Розі кількість постраждалих зросла до 44 (оновлено)

Читать на русском
Внаслідок ракетного удару російських окупантів по Кривому Рогу кількість постраждалих зросла до 44.
фото МВС

Внаслідок ракетного удару російських окупантів по Кривому Рогу кількість постраждалих зросла до 44.

Про це повідомили у МВС України.

«Кривий Ріг. За попередніми даними, станом на 11:00 загинула 1 особа, ще 44 – постраждали. У пункті психологічної допомоги ДСНС надано допомогу 68 особам», – сказано у повідомленні.

Голова військової адміністрації міста Олександр Вілкул у Telegram повідомляв, що з усіх постраждалих 19 осіб зараз перебувають у лікарнях. Число жертв не змінювалося – загинула одна людина.

«Більшість постраждалих в стані середньої тяжкості або «задовільні». Втім, є й «важкі»», – уточнив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Він також додав, що в місті пошкоджено 3 адмінбудівлі. Частково зачеплено 7 житлових будинків, серед них багатоповерхівка. Пожежа, що виникла в гаражах, локалізована. Обстеження території продовжується.

Нагадаємо, росія вранці 8 вересня завдала ракетного удару по Кривому Рогу. Внаслідок влучання по адміністративній будівлі загинув поліцейський. Ще трьох рятувальників дістали з-під завалів. Вони перебувають у тяжкому стані. Шість співробітників отримали травми різного ступеня важкості. Загалом спочатку повідомлялося про 25 постраждалих.

Також сьогодні вранці росія вдарила ракетою по Сумах. Постраждали троє людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: