Заволодіння землею на 1,8 млрд грн: про підозру повідомили ще двом особам

Читать на русском
Антикорупційні органи правопорядку повідомили про підозру ще двом експосадовцям регіонального Держгеокадастру.

НАБУ і САП повідомили про підозру ще двом колишнім посадовцям підрозділів Головного управління Держгеокадастру у Київській області у причетності до заволодіння землею в Пущі-Водиці та Фастові Київської області вартістю 1,8 млрд грн.

Про це повідомляють прес-служби органів.

«7 вересня 2023 року за процесуального керівництва прокурорів САП детективи НАБУ повідомили про підозру ще двом особам у справі щодо незаконного заволодіння земельними ділянками площею понад 1 200 га на Київщині», – інформує САП.

У НАБУ додали, що йдеться про колишню начальницю відділу у Фастівському районі ГУ Держгеокадастру у Київській області та екскерівницю Міськрайонного управління у Києво-Святошинському районі та Ірпені ГУ Держгеокадастру у Київській області.

Нагадаємо, НАБУ і САП повідомили про підозру п'ятьом особам, серед яких голова Держрезерву Дмитро Бабак. За версією слідства, у 2018-2019 роках ці особи заволоділи майже 920 га державної землі у Фастові Київської області та близько 284 га ДП «Пуща-Водиця» поблизу міста Києва. У межах цієї справи суд уже взяв під варту двох фігурантів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: