Ворог на Куп'янському напрямку завершує підготовку штурмових загонів – Сирський

Читать на русском
У районі Куп'янська рф завершує підготовку штурмових загонів і щодня обстрілює позиції ЗСУ з артилерії та мінометів.
militarymediacenter

Російські військові на Куп'янському напрямку завершують підготовку штурмових загонів, а на Лиманському – замінюють війська.

Про це заявив Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський у Telegram.

Знищено «БУК» та «Солнцепьок» росіян на Куп'янському напрямкуНацгвардійці знищили зенітно-ракетні комплекси окупантів БУК та Солнцепьок у Харківській області.

Він розповів, що напередодні відвідав військові частини ОТГ Лиман та Соледар.

За словами Сирського, на Куп'янському напрямку зараз ворог завершує підготовку штурмових загонів, щодня обстрілює наші позиції з артилерії та мінометів.

На Лиманському напрямку триває заміна військ на частини 25 армії, які сформовані та перекинуті з території рф.

«Основне наше завдання - забезпечити надійну оборону, не допустити втрату займаних рубежів та позицій на Куп'янському і Лиманському напрямках, а також успішно просунутись вперед та вийти на визначені рубежі на Бахмутському напрямку», – заявив Сирський.

Так, на Бахмутському напрямку продовжуються запеклі бої, ворог намагається утримати зайняті позиції, але наші підрозділи вибивають загарбників.

Оперативна ситуація на східних напрямках залишається складною, додав Сирський. Противник не залишає своїх планів вийти на кордони Донецької та Луганської областей, наполегливо готується взяти реванш та перехопити оперативну ініціативу.

Нагадаємо, окупанти підтвердили втрату села Роботине. Тим часом втрати російської армії перевищили 266 тисяч військових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: