Село на Харківщині потрапило під обстріл касетними снарядами

Читать на русском
Російські окупанти касетними боєприпасами обстріляли село Нова Гнилиця Чугуївського району.
фото Харківська ОВА

Сьогодні вранці російські військові обстріляли касетними боєприпасами Нову Гнилицю на Харківщині. Одна людина отримала поранення.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram.

Робила «селфі» на тлі заводів: у Харкові затримано чергову коригувальницю ударів рфЖінка знімала стратегічні об'єкти Харкова під виглядом селфі та надсилала фото з геолокацією в росію.

Ворожа атака відбулася близько 7 ранку.

«Російські окупанти касетними боєприпасами обстріляли с. Нова Гнилиця Чугуївського району. Пошкоджено приватний житловий будинок. Осколкового поранення зазнав 50-річний цивільний чоловік. Госпіталізований в стані середньої тяжкості», – написав голова ОВА.

За минулу добу російські окупаційні війська з артилерії, мінометів та з використанням авіації обстрілювали населені пункти Харківського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів області.

Так, внаслідок удару керованої авіабомбою по с. Петропавлівка Куп'янського району пошкоджено будинок. У с. Чернещина Ізюмського району через ворожі обстріли горіла трава на відкритій території. У с. Вовчанські Хутори Чугуївського району обстрілами пошкоджено приватне домоволодіння, сталася масштабна лісова пожежа.

Постраждалих немає.

Нагадаємо, війська рф накрили вогнем Іванівку на Херсонщині. Також окупанти завдали авіаудару по селищу на Запоріжжі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: