Війська рф завдали авіаудару по селищу на Запоріжжі, є поранені

Читать на русском
Внаслідок авіаційного удару по Новоданилівці Запорізької області поранення отримали троє місцевих жителів.
t.me/zoda_gov_ua

Російські війська минулої доби здійснили 94 удари по 26 населених пунктах Запорізької області. Через обстріл селища Новоданилівка поранення отримали троє місцевих жителів.

Про це повідомив у середу голова Запорізької ОВА Юрій Малашко у Telegram.

«Тактично залишили»: окупанти підтвердили втрату села РоботинеОкупанти майже через два тижні підтвердили втрату Роботиного. Євген Балицький заявив, що армія рф тактично залишила село.

За словами Малашка, за добу 80 артилерійських обстрілів прийшлися по території Гуляйполя, Залізничного, Малої Токмачки, Ольгівського, Левадного, Щербаків, Степового, П'ятихаток, Плавнів та інших міст та сіл на лінії вогню.

Також за добу було зафіксовано дев'ять авіаційних ударів по Оріхову, Роботиному та Новоданилівці, БПЛА-атаки по Новодарівці, Малинівці й Кам'янському, а також обстріли з РСЗВ по Степногірську та Полтавці.

Внаслідок авіаційного удару по Новоданилівці поранення отримали троє місцевих жителів: 56-річний чоловік та жінки 57 та 58 років. Постраждалих доставлено до лікарні.

Крім того, надійшло 59 повідомлень про руйнування житлових будинків, господарських споруд та об'єктів інфраструктури.

Нагадаємо, 4 серпня російські війська завдали 88 ударів по 26 містах та селах Запорізької області. У Малій Токмачці загинула 74-річна жінка. Також окупанти вдарили по селищу на Херсонщині.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: