У Запорізькі області стався вибух у кафе, де відпочивали загарбники – Федоров

Читать на русском
У селі на тимчасово окупованій території Запорізької області стався вибух у кафе, де відпочивали російські військовослужбовці.
Укрінформ

У селі на тимчасово окупованій території Запорізької області стався вибух у кафе, де відпочивали російські військовослужбовці.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

У неділю, 3 вересня, стало відомо, що в селі Кінські Роздори, що знаходиться на тимчасово окупованій території Запорізької області стався вибух у кафе, де відпочивали російські загарбники.

«Ми отримали точну інформацію, що вчора вибухало в селі Кінські Роздори, що поблизу Пологів. Вчора там було ліквідоване одне з місць скупчення ворогів. Це місце, де вони їли, його організували зрадники», – заявив Федоров.

За його словами, місцевий власник влаштував у колишньому дитячому садочку подвійний бізнес: основний зал перетворив на кафе, а складські приміщення віддав окупантам під зберігання боєприпасів.

«Детонувало понад півтори години. Полум'я перекинулось на два Камази рашистів і техніку колаборантів», – додав міський голова Мелітополя.

Нагадаємо, українські розвідники за допомогою дрона знищили російський спостережний комплекс «Аванпост».

Загалом втрати російської армії за останню добу становили 600 військових. З початку повномасштабного вторгнення знищено 264 тисячі 660 окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: