Росіяни за добу вдарили по Запорізькій області 120 разів – ОВА

Читать на русском
Росіяни били по прифронтових містах та селах - 120 обстрілів прийшлися по 25 населених пунктах Василівського та Пологівського районів.
Ілюстративне фотоУкрінформ

Російська окупаційна армія за минулу добу, 2 вересня, вдарила 120 разів по 25 населених пунктах Запорізької області.

Про це повідомив начальник Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко на сторінці у Телеграмі.

«Ворог лютує та б'є по прифронтових містах та селах - 120 обстрілів прийшлися по 25 населених пунктах Василівського та Пологівського районів», - йдеться у повідомленні.

За минулу добу російські війська на Запоріжжі здійснили 91 артилерійський обстріл по території Гуляйполя, Оріхова, Новодарівки, Левадного, Малої Токмачки, Щербаків, Малинівки, Кам'яного, Степового та інших сіл на лінії вогню.

Зазначається, що 14 авіаційних ударів були спрямовані по Оріхову та нещодавно деокупованому Роботиному, 11 обстрілів з РСЗВ прийшлися по Оріхову, Гуляйполю, Червоному, Новодарівці, Новоданилівці, Левадному та Лук'янівському. До того ж Новодарівка, Левадне, Новоіванівка та Плавні були атаковані з БПЛА.

Правоохоронці зафіксували пошкодження або руйнування 21 об'єкту цивільної інфраструктури. Обійшлося без постраждалих.

Нагадаємо, у ніч на неділю, 3 вересня, російські окупанти вдались до чергових ударів по припортовій інфраструктурі Одеській області. Здійнялася пожежа, яку ліквідували аж вранці.

Також за добу суботи, 2 вересня, на Донеччині російські загарбники вбили двох мирних жителів. Зокрема, жертви є внаслідок обстрілу Вугледара.

Окрім цього, внаслідок вчоращніх російських атак на Херсонщині одна людина загинула, ще шестеро дістали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: