Внаслідок російського обстрілу Сумщини загинув поліцейський та постраждали діти

Читать на русском
На Сумщині загинув 32-річний слідчий, капітан поліції Руслан Фараонов, ще четверо цивільних мешканців отримали поранення, двоє з яких – діти.

Внаслідок обстрілу росіянами міста Середина-Буда на Сумщині загинув 32-річний капітан поліції, який документував наслідки попередніх атак окупантів. Також було поранено двоє дітей.

Про це голова МВС Ігор Клименко та пресслужба Сумської ОВА повідомляють у Телеграмі.

«Сьогодні внаслідок ворожого обстрілу Середини-Буди на Сумщині загинув 32-річний слідчий, капітан поліції Руслан Фараонов. Він разом із колегами саме документував наслідки попередніх руйнувань, завданих росією. У Руслана залишилися дружина, яка служить в ювенальній поліції, та дві доньки 11 та 12 років. Щиро співчуваю родині загиблого. Про сім’ю неодмінно попіклуються», - зазначив Клименко.

При цьому, керівник відомства додав, що лише упродовж минулого тижня на Сумщині зафіксовано 187 обстрілів, унаслідок яких загинуло 3 осіб і ще 16 отримали поранення.

Водночас, у Сумській ОВА повідомили, що внаслідок обстрілів Сумщини у суботу також дістали поранень четверо цивільних мешканців, двоє з яких – діти.

Нагадаємо, що внаслідок сьогоднішнього обстрілу окупаційними військами міста Середина-Буда Сумської області поранень зазнали двоє енергетиків, по автомобілю яких влучив снаряд.

Також вчора росіяни обстріляли з артилерії місто Середина-Буда Сумської області, поранивши чотирьох мирних жителів.

Окрім цього, сьогодні російські військові обстріляли Краматорськ на Донеччині із РСЗВ. Одна з ракет влучила у асфальтовану ділянку дороги, а інша ракета, яка влучила у багатоповерхівку, не розірвалася. За попередніми даними, постраждалих немає.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: