За добу на фронті відбулося 45 зіткнень з ворогом: де точилися бої

Читать на русском
Українські війська ведуть наступальну операцію на Мелітопольському напрямку. Протягом минулої доби, 1 вересня, відбулось 45 бойових зіткнень.
Генштаб ЗСУ

Українські війська ведуть наступальну операцію на Мелітопольському напрямку. Протягом минулої доби, 1 вересня, відбулось 45 бойових зіткнень.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у Facebook.

Протягом минулої доби ворог завдав 4 ракетних та 39 авіаційних ударів, здійснив 42 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 30 населених пунктів, у Чернігівській, Сумській та Харківській областях.

На Куп’янському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Новоселівського Луганської області. Ворог завдав авіаційного удару в районі Крохмального Харківської області. Артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали понад 15 населених пунктів.

На Лиманському напрямку противник завдав авіаційних ударів в районах Новоєгорівки та Білогорівки Луганської області. Від артилерійських обстрілів противника постраждали понад 15 населених пунктів Луганської та Донецької областей.

На Бахмутському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Курдюмівки Донецької області. Тут міста та села також зазнали артилерійських обстрілів та авіаційних ударів рф.

На Авдіївському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Сєверного Донецької області.

На Мар’їнському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Красногорівки Донецької області.

На Шахтарському напрямку противник артилерією обстріляв понад 15 населених пунктів Донецької області.

На Запорізькому напрямку від обстрілів противника постраждали понад 20 населених пунктів Запорізької та Дніпропетровської областей.

На Херсонському напрямку від ворожих обстрілів постраждали понад 10 населених пунктів.

Водночас, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Також стало відомо, що для утримання півдня України в умовах контрнаступу ЗСУ російські військові розгорнули «резервну армію». Для цього вони передислокували підрозділи з Луганської області.

Тим часом на Донеччині окупанти погрозами примушують українців голосувати за партію путіна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: