Названа кількість доступних укриттів на Херсонщині

Читать на русском
На Херсонщині є 330 укриттів, де люди можуть перебувати тривалий час. Також готуються ще нові укриття.
Фото: Мінреінтеграції

На Херсонщині є 330 укриттів, де люди можуть перебувати тривалий час. До них забезпечено цілодобовий доступ.

Про це повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише Інтерфакс-Україна.

У яких містах та областях визнано незадовільною підготовку укриттівУ яких містах та областях центральна влада визнала незадовільною підготовку укриттів – на інфографіці.

«У Херсонській області вже є 330 захисних споруд, придатних для тривалого перебування людей, вони оснащені всім необхідним: там є ліжка, стільці, продукти харчування, вода, електрика від генераторів, туалети. До цих укриттів забезпечено цілодобовий доступ», – сказав Прокудін.

За його словами, в області також ведуться роботи у ще шести сховищах та у 29 найпростіших укриттях. Відразу після цього буде підготовлено кошторисну документацію на обладнання ще 20 таких укриттів.

«Крім цього, в області є 198 вуличних укриттів. Вони встановлені у місцях масового скупчення людей. Ще 10 укриттів буде придбано найближчим часом за кошти обласного бюджету. Також очікуємо ще на 10 захисних споруд протягом вересня від Товариства Червоного Хреста України», – додав глава ОВА.

Нагадаємо, в Україні перед зимою перевірять укриття та «пункти незламності». Також повідомлялося, скільки навчальних закладів у Києві забезпечено укриттями.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: