Російський Брянськ знову атакували безпілотники, пошкоджено будівлю слідкому

Читать на русском
Влада російського Брянська заявила, що вранці над містом було збито кілька безпілотників. В результаті вибило вікна у будівлі управління слідчого комітету.
Фото: росЗМІ

Уранці 30 серпня російський Брянськ знову атакували безпілотники. Місцева влада заявила про знищення 4 літальних апаратів.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

За словами місцевого губернатора, два безпілотники намагалися атакувати телевежу. Внаслідок знищення ще одного пошкоджено будівлю управління слідчого комітету.

«Сьогодні над Брянськом було збито 4 безпілотні літальні апарати. Внаслідок знищення одного з них, у будівлі Слідчого Управління Слідчого комітету по Брянській області вибило шибки. За попередньою інформацією, постраждалих немає», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, цієї ночі в Брянську було також чути вибухи. За інформацією ЗМІ, дрони намагалися атакувати нафтобазу «Дружба», а один із збитих безпілотників упав на завод найбільшого виробника мікроелектроніки в росії «Кремній ЕЛ».

Крім того, вибухи були у Тулі та Орловській області.

Інші новини про неспокійну ніч у росії: в аеропорту Пскова в результаті атаки дронів було пошкоджено кілька військово-транспортних літаків Іл-76.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: