В Енергодарі пролунав вибух у казармі Росгвардії – деталі від ГУР

Читать на русском
Вранці 28 серпня у тимчасово окупованому Енергодарі Запорізької області пролунав вибух у імпровізованій казармі Росгвардії. Про наслідки вибуху розповіли у Головному управлінні розвідки.
Фото: 24tv.ua

Вранці 28 серпня у тимчасово окупованому Енергодарі Запорізької області пролунав вибух у імпровізованій казармі Росгвардії.

Про це розповіли у Головному управлінні розвідки.

За даними розвідників, після окупації міста будівлю на вулиці Будівельників, 46 захопили «кадировці». В останні місяці в ньому розміщувалися підрозділи ОМОНу «Ахмат-1».

«О 09:50 за вказаною адресою стався вибух. В результаті постраждав особовий склад оккупантів та припарковані у дворі автомобілі. У приміщенні почалася пожежа. На місце події прибули пожежні розрахунки та карети швидкої допомоги. Уточнюється інформація про кількість вбитих та поранених «кадировців», – йдеться у повідомленні, опублікованому в Telegram.

Операцію провів рух опору за підтримки ГУР. У розвідці наголосили, що постраждалих серед мирного населення немає.

Також відомо, що після вибуху росіяни терміново евакуювали місцеву військово-цивільну адміністрацію. Наразі у місті проходять перевірки, а інтернет працює з перебоями.

Нагадаємо, це не перша подібна ситуація за останній час. 18 серпня в Енергодарі пролунав вибух під час наради керівників міської поліції.

Раніше повідомлялося, що на окупованій території Запорізької області здетонував склад боєприпасів ворога.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: