У Генштабі повідомили про успіх ЗСУ у напрямку Вербового

Читать на русском
У напрямку Новоданилівка-Вербове на півдні українські військові мали успіх – закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження артилерією по цілях окупантів.
Ілюстративне фото Генштаб

Збройні сили України мають успіх у напрямку Новоданилівка-Вербове у Запорізькій області – закріплюються на досягнутих рубежах.

Про це повідомляє Генштаб.

«Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Бахмутському та Мелітопольському напрямках. В напрямку Новоданилівка-Вербове мали успіх, закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження артилерією по виявленим цілям противника, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби», – йдеться у повідомленні.

На Бахмутському напрямі ЗСУ продовжують вести наступальні дії на південь від Бахмута, закріплюються на досягнутих рубежах.

Окупанти вели безуспішні наступальні дії в районах Авдіївки та Мар'їнки Донецької області, їхній наступ на Куп'янському, Лиманському та Бахмутському напрямках стримується.

Нагадаємо, напередодні у Міністерстві оборони підтвердили звільнення Роботиного на південному фронті.

Раніше в Інституті вивчення війни зазначили, що ЗСУ досягли подальших тактично значущих успіхів у західній частині Запорізької області, прорвавши складну серію оборонних позицій росіян.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: