Протягом доби на фронті відбулось 23 бойових зіткнення – Генштаб

Читать на русском
Протягом цієї доби, 27 серпня, на фронті відбулось 23 бойових зіткнення. ЗСУ продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку.
Getty Image

Протягом цієї доби, 27 серпня, на фронті відбулось 23 бойових зіткнення. ЗСУ продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у Facebook.

Протягом доби ворог завдав 11 ракетних та 32 авіаційних ударів, здійснив 38 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Протягом доби відбулось 23 бойових зіткнення.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник завдав авіаційного удару в районі Кіндратівки Сумської області. Здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 25 населених пунктів Чернігівської, Сумської та Харківської областей.

На Куп’янському напрямку противник також завдав авіаційних ударів та мінометних обстрілів по населеним пунктам Луганської та Харківської областей.

На Лиманському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Новоєгорівки Луганської області. Артилерійських обстрілів противника зазнали понад 10 населених пунктів.

На Бахмутському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Кліщіївки Донецької області.

На Авдіївському напрямку під артилерійські та мінометні обстріли противника потрапили шість міст та сіл Донецької області.

На Мар’їнському напрямку Сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ в районі Мар’їнки Донецької області.

На Шахтарському напрямку ворог завдав авіаційного удару в районі Золотої Ниви Донецької області. Від ворожих артилерійських обстрілів противника постраждали 5 населених пунктів.

На Запорізькому напрямку противник обстріляв понад 20 населених пунктів.

На Херсонському напрямку від артилерійських обстрілів противника постраждали понад 10 населених пунктів.

Водночас, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Нагадаємо, 27 червня українські захисники знищили штурмову групу ворога в районі Бахмута на Донеччині.

Тим часом ЗСУ продовжують вести наступальні дії на півдні країни і зараз відсувають лінію фронту від звільненого села Роботине Запорізької області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: