Розслідування триває, деталі говорити зарано: Зеленський про трагедію на Житомирщині

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський відреагував на авіакатастрофу на Житомирщині, під час якої загинуло троє пілотів.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський відреагував на авіакатастрофу на Житомирщині, під час якої загинуло троє пілотів.

Про це йдеться у його вечірньому відеозверненні.

«Вчора у небі над Житомирщиною сталася катастрофа. Троє льотчиків загинули. Серед них Андрій Пільщиков, позивний – Джус. Український офіцер, один із тих, хто дуже допомагав нашій державі. Дуже! Мої співчуття рідним та близьким, усім, хто знав хлопців», – сказав президент.

Глава держави додав, що триває розслідування, тому про деталі говорити ще зарано.

«Звичайно, будуть зʼясовані всі обставини. Звичайно, Україна ніколи не забуде кожного, хто захищав вільне небо України. Вічна памʼять», – додав Зеленський.

Нагадаємо, 25 серпня 2023 року, на Житомирщині під час польоту у небі зіштовхнулися два навчально-бойові літаки моделі Л-39. В результаті трагедії загинули три пілоти Повітряних Сил ЗСУ.

Також писали, що нещодавно п'ятьом чиновникам Державної служби з надзвичайних ситуацій обрали запобіжний захід у справі про авіакатастрофу в Броварах, в якій загинуло керівництво МВС.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: