Росіяни вивели на бойове чергування в Чорне море новий корабель «Циклон» – Гуменюк

Читать на русском
Сьогодні, 22 серпня, росіяни вивели в Чорне море новий корабель Циклон. Його лише нещодавно прийняли до складу Чорноморського флоту окупантів.
Фото росЗМІ

Сьогодні, 22 серпня, росіяни вивели в Чорне море новий корабель «Циклон». Його лише нещодавно прийняли до складу Чорноморського флоту окупантів.

Про це повідомила речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в етері каналу «Еспресо».

Загроза ракетних обстрілів: чи завдавала росія масованих ударів у «символічні дати»Із символічними для росії датами пов'язують підвищений ризик ракетних ударів, цього тижня це 23 та 24 лютого. На інфографіці – чи обстрілювала рф Україну в інші сакральні дати.

Відомо, що сьогодні зранку росіяни загалом вивели в море одразу три кораблі-носії ракет «Калібр». Відтак сумарний залп ракет складає до 20 одиниць. Серед них є новітній корабель «Циклон». Лише у липні російські ЗМІ писали про будування цього корабля, який має посилити Чорноморський флот.

«У Чорному морі ситуація напружена, тому що корабельне угруповання РФ посилене 3-ма ракетоносіями. Серед них фігурує новий ракетний корабель «Циклон», який ще не пройшов випробовувань», – зауважила речниця.

Водночас російські окупанти також проводили «розвідку боєм» нашої ППО, використовуючи поодинокі ударні безпілотники. Гуменюк наголошує, це означає, що росіяни готові до нових ракетних ударів по Україні.

Нещодавно Наталія Гуменюк розповіла про відволікаючі маневри під час атак росіян.

Варто також додати, Україні потрібно бути готовою до можливих обстрілів ворога у будь-який день, у тому числі святковий – День Незалежності. ЗСУ зазначали, що у ці дні посилено стежитимуть за обстановкою.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: