Нічна атака дронів: скільки «шахедів» збили сили ППО

Читать на русском
Повітряні Сили України знищили за ніч майже всі ворожі дрони-камікадзе, які запустила росія.
Getty Images

У ніч на 19 серпня росіяни запустили по Україні 17 дронів-камікадзе Shahed-136/131. Повітряні Сили України знищили 15 безпілотників.

Про це повідомило командування Повітряних сил ЗСУ вранці 19 серпня.

Атаки іранських дронів: скільки «шахедів» збивають сили ППОДинаміка знищення іранських дронів-камікадзе в Україні з вересня минулого року – на інфографіці.

Як зазначається, війська рф запускали по Україні дрони з північного напрямку. Загалом під час повітряної атаки противником було випущено 17 ударних дронів із району Курська (рф).

У північних та центральних, а також західних областях спрацювала протиповітряна оборона.

«Силами та засобами Повітряних Сил у взаємодії з ППО інших складових Сил оборони України знищено 15 ворожих безпілотників», - йдеться у повідомленні.

Крім того, минулої доби протиповітряній обороні вдалося знищити шість безпілотників оперативно-тактичного рівня різних типів та один ударний «Ланцет».

Авіація Повітряних Сил за минулу добу завдала понад 10 групових ударів по об'єктах, районам зосередження особового складу, озброєнню та військовій техніці супротивника.

Нагадаємо, росіяни в ніч проти 19 серпня випустили три групи ударних дронів. Раніше повідомлялося, що ЗСУ отримали на фронт нову велику партію безпілотників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: