У МВС підтвердили напад на заступника голови Податкової служби

Читать на русском
Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко у п'ятницю, 18 серпня, підтвердив факт замаху та обіцяв подробиці озвучити пізніше.
фото Данило Гетманцев/Telegram

На заступника голови Державної податкової служби України Євгена Сокура справді було скоєно замах у центрі Києва. Більше інформації повідомлять згодом.

Про це заявив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко у п'ятницю, 18 серпня.

На Буданова було скоєно не менше 10 замахів – WPНа керівника української розвідки Буданова було скоєно щонайменше десять замахів. Один із замахів був у 2019 році – під автомобіль заклали бомбу.

«Національна поліція попередила напад на заступника керівника Державної податкової служби України. Ефективно спрацювали оперативники карного розшуку. Фігуранти затримані. Більше інформації пізніше повідомлять в поліції», – написав глава МВС у Telegram.

Нагадаємо, першим про замах на заступника голови Податкової Євгена Сокура повідомив голова Комітету Верховної ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев вранці у п'ятницю, 18 серпня.

За його словами, напад був у центрі Києва. Замовники - схемники, що втратили «бізнес». Євгена Сокуру вдалося врятувати завдяки злагодженими діями карного розшуку. Як заявив Гетманцев, виконавців затримано і вони дають свідчення про замовників.

Західні ЗМІ писали про те, що за перший рік вторгнення росії президент Володимир Зеленський пережив понад 12 замахів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: