В росії заявили, що нібито запобігли вбивству Симоньян і Собчак

Читать на русском
ФСБ рф нібито запобігла спробі вбивства пропагандистки телеканала RT Маргарити Симоньян і журналістки Ксенії Собчак.
blitz.plus

ФСБ рф нібито запобігла спробі вбивства пропагандистки телеканала RT Маргарити Симоньян і журналістки Ксенії Собчак.

Про це пише російське ТАСС.

Росіяни звинувачують у замаху українські спецслужби. За словами пропагандистів, вбити Симоньян і Собчак намагалося «неонацистське угруповання «Параграф-88».

VIP-цілі: кого з російських генералів вдалося ліквідувати під час війни в УкраїніХто з російських генералів, за неофіційними даними, був ліквідований у ході війни в Україні – на інфографіці.

«Федеральною службою безпеки спільно зі Слідчим комітетом і МВС росії запобігли підготовці українськими спецслужбами вбивства головного редактора телеканала RT і Міжнародного інформаційного агентства «россия сегодня» Маргарити Симоньян. За наявними даними, також готувалося вбивство Ксенії Собчак», – йдеться в повідомленні.

Відомо, що членів угруповання нібито затримали в Москві та Рязанській області. Зокрема, останні здійснювали розвідку за адресами роботи та проживання жінок.

«Під час проведення слідчих дій вони підтвердили підготовку замахів за завданням СБУ за винагороду в розмірі 1,5 млн рублів за кожне вбивство», – додають пропагандисти.

Нагадаємо, у районі Бердянська 11 липня було ліквідовано російського генерал-лейтенанта Олега Цокова.

З початку повномасштабної війни в Україні було ліквідовано, за різними даними, від 10 до більш ніж 20 російських генералів. Хто вони – на інфографіці «Слово і діло».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: