Стало відомо, хто замінить у Раді колишнього нардепа Холодова

Читать на русском
ЦВК визнала Миколу Тараріна обраним народним депутатом від партії Слуга народу. Він замінить у Раді Андрія Холодова, якого позбавили депутатського мандату 9 серпня.
Микола ТарарінФото: advokatpost.com

Центральна виборча комісія визнала Миколу Тараріна обраним народним депутатом від партії «Слуга народу».

Про це повідомила пресслужба ЦВК.

Тарарін замінить у Раді Андрія Холодова, якого позбавили депутатського мандату 9 серпня.

«ЦВК розглянула вказану постанову та визнала Миколу Тараріна, наступного за черговістю кандидата, включеного до виборчого списку політичної партії «Слуга народу» за № 147, обраною народним депутатом України на вказаних виборах у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі», – йдеться у заяві.

Нагадаємо, що Холодов, як з'ясували журналісти, виїхав з України у січні 2023 року і з того часу не відвідував засідання Ради. За даними ЗМІ, колишній депутат має нерухомість на Кіпрі, де він періодично живе з сім'єю. Також Холодов за кордоном будує сімейний бізнес – його дружина стала співвласником салону краси у Відні.

31 липня Холодов написав заяву на складання мандата. Він зазначив, що «не може поєднувати обов'язки глави сім'ї, займатися лікуванням дружини, дитини та одночасно бути присутнім на всіх засіданнях Верховної ради».

На інфографіці «Слово і діло» – інші скандальні історії із відпочинком політиків та чиновників за кордоном.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: