Біля Бахмута збільшилася площа звільнених територій

Читать на русском
ЗСУ за минулий тиждень звільнили 3 кв. км на Бахмутському напрямку, на південному фланзі загалом уже звільнено 40 кв. км.
Генштаб ЗСУ

Минулого тижня українські захисники звільнили ще 3 кв. кілометра території на Бахмутському напрямку.

Про це повідомила заступник міністра оборони Ганна Маляр під час брифінгу у Military Media Center у понеділок, 14 серпня.

«ЗСУ у будь-якому випадку дороблять свою роботу»: Подоляк дав пораду критикам контрнаступуЗСУ доведуть контрнаступ до обов'язкового та справедливого фіналу, незважаючи на різні думки щодо ефективності та швидкості просування. Про це заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

«Щодо Бахмутського напрямку, де ворог намагається зупинити наш наступ, за минулий тиждень там звільнено 3 кв. км та загалом на південному фланзі Бахмутського напрямку звільнено вже 40 кв. км. Там також дуже складно просуватися», – сказала Маляр.

За її словами, ворог намагався на Бахмутському напрямку повернути втрачені позиції в районах на захід від Кліщіївки, Андріївки та Курдюмівки.

«Власне, там йшли основні бої минулого тижня», – зазначила Маляр.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ЗСУ успішно виконали завдання на лівому березі Дніпра в Херсонській області, а також мали успіх в Урожайному та Старомайорському.

Минулого тижня президент Володимир Зеленський заявив, що контрнаступ нашої армії на фронті просувається, хоч і повільно.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: