Обстріли Сумщини: в області за останню добу зафіксовано понад 150 вибухів

Читать на русском
Обстрілів зазнали Хотінська, Білопільська, Шалигинська, Середино-Будська, Краснопільська, Есманська, Великописарівська громади.
Ілюстративне фотоGetty Image

Протягом доби понеділка, 14 серпня, росіяни здійснили 22 обстріли прикордоння Сумської області. Було зафіксовано 156 вибухів.

Про це військова адміністрація Сумської області повідомляє у Телеграмі.

Як зазначається, обстрілів зазнали Хотінська, Білопільська, Шалигинська, Середино-Будська, Краснопільська, Есманська, Великописарівська громади.

По Хотінській громаді ворог бив з міномету, 6 вибухів та артилерії, 5 вибухів. Крім того, з гелікоптера здійснено пуск ракети НАР, 3 вибухи.

У Білопільській громаді зафіксовано мінометні обстріли, 57 вибухів. Також з гелікоптера здійснено пуски рекет НАР, 3 вибухи. Крім того, зафіксовано скидання ВОГ з БПлА, 9 вибухів.

По Шалигинській громаді був мінометний обстріл, 12 вибухів.

При цьому, по Середино-Будській громаді росіяни били з артилерії, 7 вибухів та мінометів, 12 вибухів.

У Краснопільській громаді зафіксовано артилерійські (15 вибухів) та мінометні (7 вибухів) обстріли.

На територію Есманської громади ворог скинув 2 міни. Також росіяни здійснили обстріли Великописарівської громади з гранатометів, 18 вибухів АГС.

Нагадаємо, в ніч на 14 серпня рф атакувала Одесу за допомогою ударних дронів (15 штук) і восьми ракет морського базування «Калібр». Усі цілі збила ППО.

Також російські окупанти вдень обстріляли із танка Козачу Лопань у Харківській області. В результаті одна людина загинула, а троє отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: