Обстріли Херсонщини: Клименко уточнив кількість загиблих і постраждалих

Читать на русском
Керівник МВС повідомив, що станом на 17:00, внаслідок військової агресії росії у Херсонській області постраждало 20 осіб.
Ілюстративне фотоНацполіція

Російські війська сьогодні вранці завдали ударів по населених пунктах Херсонської області, внаслідок чого постраждало 20 цивільних людей.

Про це йдеться у повідомленні міністра внутрішніх справ України Ігоря Клименка у Телеграмі.

«Після ворожих обстрілів виникли пожежі в приватних домоволодіннях. Горіли житлові будинки та гаражне приміщення», - повідомив міністр.

Згідно зі словами Клименка, рятувальники ДСНС ліквідували всі загоряння, попри повторні обстріли окупантів.

Керівник МВС повідомив, що станом на 17:00, внаслідок військової агресії росії у Херсонській області постраждало 20 осіб. З них:

  • 7 загиблих (5 - у Широкій Балці, 2 - у Станіславі),
  • 13 поранених (по 3 - у Херсоні та Бериславі, по 2 - у Станіславі та Комишанах, по 1 - у Велетенському, Золотій Балці та Новокаїрах).

Як зазначив голова Херсонської ОВА, в Станіславі внаслідок обстрілу загинув пастор християнської церкви та його односелець.

«Сьогодні Херсонська область здригнулася від страшних звісток. Херсон, Велетенське, Золота Балка, Станіслав, Комишани, Широка Балка… Софійці було лише 23 дні від народження, її братику Артему - 12 років. Сьогодні їх разом з татом та мамою вбила Росія. Також у Широкій Балці терористи обірвали життя 67-річного місцевого жителя», - написав Прокудін.

14 серпня оголошено Днем жалоби за загиблими. Станом на зараз відомо про сімох загиблих й дев'ятьох поранених.

Нагадаємо, російська армія у неділю, 13 серпня, обстріляла Херсон з артилерії. Ворог влучив у багатоповерхівку, постраждали люди.

Окупанти сьогодні від ранку масовано обстрілюють Херсонську область. Через ворожі удари у неділю загинули семеро людей, серед них є немовля.

Також писали, що російські війська цього дня о 4:30 обстріляли село Велетенське Білозерської громади. Внаслідок обстрілу тяжкі поранення отримав 28-річний чоловік.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: