Нічна атака на Одесу: названа кількість постраждалих будівель

Читать на русском
В Одесі сьогодні вночі внаслідок падіння уламків та вибухової хвилі постраждали понад 200 будівель.
Прокуратура Одеської області

В Одесі під час масованої атаки ракетами та дронами в ніч проти 14 серпня внаслідок падіння уламків та вибухової хвилі постраждали понад 200 будівель.

Про це повідомила пресслужба Одеської міськради у понеділок.

За даними мерії, за ніч пошкоджено 203 будівлі.

«З них 7 навчальних закладів, один із яких – пам'ятка архітектури. Обстеження будинків продовжується», – сказано в повідомленні.

У місті працюють оперативні штаби, проводиться обстеження квартир, що постраждали.

Тим часом в обласній прокуратурі показали наслідки масованої атаки рф дронами та ракетами.

А керівник Об'єднаного координаційного прес-центру сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону заявила, що росія продовжує завдавати ударів по Одесі та області через невирішене питання щодо зернової угоди.

«Ворог продовжує мститися за ці невирішені питання, за неприйняття його умов. Вони продовжують тиск, зокрема на портову інфраструктуру і ті регіони, які, за їхніми прогнозами, можуть бути вразливішими в цьому сенсі. Зокрема, Одеська область як приморський, портовий регіон справді під загрозою», – наголосила вона.

Нагадаємо, в ніч на 14 серпня рф атакувала Одесу за допомогою ударних дронів (15 штук) і восьми ракет морського базування «Калібр». Всі цілі збила ППО. Внаслідок атаки троє людей отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: