Німеччина не змінила позицію щодо постачання Україні ракет Taurus – ЗМІ

Читать на русском
Уряд Німеччини поки що не планує постачати Україні далекобійні ракети Taurus. За даними Bild, Шольц, як і раніше, має намір зосередитися на постачанні Україні інших видів озброєння.
Фото: novyny.live

Уряд Німеччини поки що не планує постачати Україні далекобійні ракети Taurus.

Про це повідомляє видання Bild.

Які країни-союзники роблять найбільший внесок у перемогу УкраїниВійськова, гуманітарна та фінансова допомога Україні – хто з союзників робить найбільший внесок у перемогу.

За даними журналістів, позиція німецької влади за останніq час не змінилася. Більше того, у Міноборони та в офісі канцлера «нічого не чули» про можливі постачання далекобійних ракет.

Так, речник міністерства оборони Німеччини заявив представникам Bild, що «немає жодних змін у поточному статусі передачі Taurus Україні, жодних рішень із цього приводу не приймалося».

Зазначається, що Шольц та його уряд, як і раніше, має намір зосередитися на постачанні Україні інших видів озброєння, зокрема, систем ППО та бронетехніки.

Нагадаємо, вчора ЗМІ повідомили, що влада Німеччини нібито готова відправити в Україну ракети Taurus.

Водночас, на початку серпня міністр оборони країни Борис Пісторіус назвав пріоритетні напрями у військовій допомозі Україні, і далекобійних ракет у цьому списку не було.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: