Окупанти вивозять українських підлітків до військових таборів для «промивання мізків» – ЦНС

Читать на русском
У таборах дітям з України влаштовують стройовий вишкіл, екскурсії пропагандистськими музеями та концерти пропагандиста Газманова.
скріншот з відео

Росіяни продовжують займатися мілітарним вихованням українських підлітків, щоб надалі завербувати їх до лав своєї армії.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Депортація українських дітей: що відомо про роль БілорусіРежим білоруського диктатора Олександра Лукашенка причетний до депортації дітей із окупованих територій України. Зібрали все, що відомо.

За даними ЦНС, з 1 по 18 серпня у російському місті Пенза продовжуються військово-патріотичні збори в таборі Гвардієць, куди окупанти вивезли дітей із тимчасово окупованих територій.

Зокрема, неповнолітніх українців відвезли із населених пунктів: Маріуполь, Кіровське, Єнакієве, Горлівка, Шахтарськ, Макіївка, Донецьк.

«В таборах дітям влаштовують вишколи, екскурсії по пропагандистських музеях й концерти пропагандиста Олєга Газманова. Таким чином ворог продовжує політику знищення цілого покоління українців, промиваючи дітям мізки й намагаючись завербувати їх до війни проти їх Батьківщини», – наголосили у центрі.

Нагадаємо, Україні відомо про місця перебування 19,5 тисячі дітей, депортованих до росії. Також повідомлялося, що мешканцям Луганщини погрожують депортацією через відмову від паспорта рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: