На дорогах завтра запрацюють ще 50 комплексів автоматичної фіксації порушень ПДР

Читать на русском
На дорогах завтра почнуть працювати ще 50 комплексів автоматичної фіксації правопорушень, у тому числі 19 нових. Загальна кількість приладів в Україні становитиме 215.
vn.20minut.ua

На автомобільних дорогах України завтра, 11 серпня, почнуть працювати ще 50 комплексів автоматичної фіксації правопорушень.

Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький.

ДТП в Україні: скільки людей травмується і гине на дорогахВ Україні за пів року сталося 86,5 тисяч ДТП, в результаті загинули 1,3 тис. осіб і 12,8 тис. – постраждали.

31 комплекс працював до повномасштабного вторгнення та відновить свою роботу, а ще 19 приладів контролю запрацюють уперше. Таким чином, із завтрашнього дня в Україні працюватиме 215 приладів фіксації.

Нові прилади будуть вперше запущені у Бердичеві (1 комплекс), Кривому Розі (2), Сумах (1), Ужгороді (2), Чернівцях (5), а також у Вінницькій (2), Закарпатській (2), Тернопільській (3) та Чернівецькій (1) областях.

Наново будуть запущені прилади автофіксації порушень у Вінниці (1), Львові (1), Хмельницькому (2), Сумах (4), а також у Житомирській (2), Івано-Франківській (1), Київській (11), Кіровоградській (1) ), Львівській (6), Одеській (1) та Чернігівській (1) областях.

У поліції нагадали про відповідальність за перевищення встановлених обмежень швидкості: понад 20 км/год – штраф 340 грн; більш ніж на 50 км/год – 1700 грн.

Нагадаємо, раніше стало відомо, скільки порушень правил дорожнього руху зафіксували камери у 2022 році.

В 2021 році запрацювали оновлені правила дорожнього руху. Що змінилося – на інфографіці «Слово і діло».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: