В українській армії з'явилася польова форма для жінок – фото

Читать на русском
В оновленій моделі костюма було враховано всі побажання та зауваження військовослужбовців-жінок ЗСУ.
Фото Міноборони

В Україні затвердили зразок-еталон літньої польової форми для військовослужбовців. Тепер жіночу літню польову форму офіційно поставлено на забезпечення.

Про це повідомляє Міністерство оборони України у Telegram.

Приклад для чоловіків: на що здатні жінки в найкращих арміях світуВ Україні та в інших державах військові позбавляються стереотипів, пов'язаних із жінками в армії.

Як повідомляється, в оновленій моделі костюма було враховано всі побажання та зауваження військовослужбовців-жінок, які брали участь у військових (досвідчених) випробуваннях.

Робота над впровадженням жіночої польової форми розпочалася ще 2022 року. З того часу відбулися численні засідання робочих груп, напрацювання та випробування форми.

Тепер на черзі – жіночі бронежилети. Як повідомив міністр оборони України Олексій Резніков, найближчим часом буде розпочато відповідні процедури закупівель та постачання у війська.

Нагадаємо, раніше Олексій Резніков розповів, коли українські пілоти розпочнуть навчання на F-16. Також він повідомляв, що головні події у контрнаступі ЗСУ ще попереду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: