На одному з напрямків нацгвардійці прорвали оборону рф і пройшли вперед

Читать на русском
Бійці підрозділу бригади Нацгвардії просунулися майже на 650 метрів у глиб оборони окупантів.
фото МВС

Бійці одного з підрозділів бригади оперативного призначення Нацгвардії просунулися близько 650 метрів у глиб оборони окупантів. Це сталося на Мелітопольському напрямку.

Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ.

ЗСУ змінили тактику контрнаступу, що дозволяє досягти відчутних результатів на полі бою – FTЩоб мінімізувати втрати, Україна змінила тактику контрнаступу – замість штурмових дій ставка робиться на масоване використання артилерії.

Так, на Мелітопольському напрямку бійці Нацгвардії прорвали оборону ворога, просунулися на півтора кілометри фронтом і закріпилися на зайнятому рубежі. Бійці працювали у складі ударних угруповань Сил оборони.

У МВС також розповіли про ситуацію та на інших напрямках.

Так, на Мар'їнському та Бердянському напрямках сили Нацгвардії утримують межі оборони, не даючи супротивникові досягти позитивного результату.

На Куп'янському напрямку сили Нацгвардії надійно утримують кордон, а підрозділи спеціального призначення продовжують ведення аеророзвідки.

У прикордонних районах Сумської області нацгвардійці здійснюють заходи з метою завчасного викриття намірів ворожих ДРГ та недопущення їхньої діяльності на нашій території, а на Херсонському напрямку – продовжують виконувати заходи щодо гуманітарного розмінування, виконують завдання для підтримки дій Сил оборони.

Нагадаємо, у Генштабі повідомляли, що на Донеччині окупанти мобілізують ув'язнених. Тим часом армія рф за добу бойових дій в Україні втратила 620 військовослужбовців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: