Кількість поранених у результаті атаки на Кривий Ріг перевищила 80 осіб

Читать на русском
У Кривому Розі вже 81 постраждалий внаслідок ракетної атаки. У лікарнях залишаються 19 поранених, у тому числі двоє дітей.
Фото: ДСНС

Кількість постраждалих внаслідок ракетного удару по Кривому Рогу 31 липня становить 81 особу. У лікарнях залишаються 19 людей.

Про це повідомив голова військової адміністрації міста Олександр Вілкул.

Як росія била по багатоповерхових житлових будинках в Україні цього рокуРосійські війська цього року щонайменше 15 разів влучали ракетами та безпілотниками по багатоповерхових житлових будинках в Україні. У яких містах та з якими наслідками – на інфографіці.

«Сьогодні – день жалоби за жертвами вчорашнього ракетного удару окупантів, який забрав життя 6 людей. Вічна пам'ять загиблим, співчуття рідним та близьким... У лікарнях міста перебуває 19 поранених, із них 2 дітей – їм надається вся необхідна допомога. Загальна кількість постраждалих зросла до 81», – написав він.

Нагадаємо, вранці 31 липня російські військові вдарили по Кривому Рогу двома ракетами. Ворожі ракети влучили у багатоповерховий житловий будинок та навчальний заклад.

Увечері на місці ракетного удару завершили пошуково-рятувальну операцію. Було відомо про 6 загиблих та 75 поранених.

За словами президента Володимира Зеленського, росіяни атакували Кривий Ріг двома ракетами «Іскандер» з території тимчасово окупованого Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: