Удар рф по Кривому Рогу: кількість постраждалих перевищила 30

Читать на русском
У Кривому Розі кількість постраждалих від ракетного удару росіян зросла до 34, серед них четверо дітей.
фото Дніпропетровська облпрокуратура

У Кривому Розі внаслідок ранкового ракетного удару російських військ кількість постраждалих перевищила 30, серед поранених - четверо дітей.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у Telegram.

«Терор нас не злякає»: Зеленський прокоментував ранкові обстріли Херсона та Кривого РогуВолодимир Зеленський прокоментував ранкові обстріли Херсона та Кривого Рогу, внаслідок яких є загиблі та поранені.

«Двоє загиблих... А ще 31 постраждалий. З рваними та різаними ранами, переломами та мінно-вибуховими травмами. З пораненнями четверо дітей. Такі наслідки удару по Кривому Розі зараз. Стан більшості людей – задовільний. Двоє важких», – написав він.

Трохи згодом голова ВА Кривого Рогу Олександр Вілкул в ефірі телемарафону уточнив, що кількість постраждалих зросла до 34.

«П'ять хвилин тому був 31 поранений. Вже 34. І двоє загиблих. Але завали ще розбирають, під завалами може бути ще до 8 осіб. І одна людина у дуже тяжкому стані зараз перебуває у лікарні», – повідомив Вілкул.

В Офісі генпрокурора додали, що рятувально-пошукові роботи продовжуються. Число постраждалих може зрости.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним убивством (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, вранці 31 липня російські військові вдарили по Кривому Рогу двома ракетами. Ворожі ракети влучили у багатоповерховий будинок та навчальний заклад. Спочатку було відомо про 1 загиблого та 20 постраждалих.

У ЗСУ попередньо повідомили, що удару було завдано балістичними ракетами.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: