Російські десантники відмовилися воювати за Старомайорське та пошкодили військову техніку – Генштаб

Читать на русском
На тлі значних втрат у підрозділах росіян збільшилася кількість відмов від участі у бойових діях. Так, за даними Генштабу ЗСУ, близько 60 десантників відмовилися воювати за село Старомайорське.
Фото: Getty Images

На тлі успішних бойових дій Сил оборони України та значних втрат у підрозділах росіян збільшилась кількість відмов від участі у бойових діях.

Про це повідомили у Генеральному штабі ЗСУ.

Ковбаса в обмін на чоловіка: яку компенсацію пропонують сім'ям окупантівУ росії родичам мобілізованих, а також загиблих військових видають продуктові набори, дрова, рибу, рушники. Докладніше – на інфографіці.

Так, у районі селища Розівка Запорізької області близько 60 окупантів відмовилися виконувати бойові завдання.

Йдеться про російських військовослужбовців зі складу 247 десантно-штурмового полку 7 десантно-штурмової дивізії рф – вони відмовилися воювати за село Старомайорське.

«При цьому окупанти частково вивели з ладу власну автомобільну та бронетанкову техніку», - уточнили в Генштабі.

Сили оборони, у свою чергу, продовжують наступати на Мелітопольському та Бердянському напрямах, закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження з артилерії по виявлених цілях противника та здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Нагадаємо, російські окупанти за добу втратили в Україні 560 військових, 4 танки та десятки одиниць інших видів техніки.

Раніше в Генштабі повідомили, що російське командування кидає на штурми щойно мобілізованих солдатів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: