ЗСУ звільнили Старомайорське на Донеччині

Читать на русском
Українські військові повідомляють, що звільнили від російських загарбників село Старомайорське на Донеччині. Відповідне відео опублікував президент Володимир Зеленський.
Фото: скріншот/ V_Zelenskiy_official

Володимир Зеленський підтвердив деокупацію села Старомайорське Донецької області.

Відповідне відео президент опублікував у своєму офіційному Telegram-каналі.

На відео з українським прапором стоять бійці 35-ї окремої бригади морської піхоти разом з 7-м окремим батальйоном «Арей», і кажуть, що село звільнене.

«Наш Південь! Наші хлопці! Слава Україні!», – написав Зеленський.

Зазначимо, за інформацією Сил Спеціальних Операцій ЗСУ, 26 липня українські воїни проводили зачистку села Старомайорське Донецької області. Був бій з членами російського 247-го парашутно-десантного полку. Супротивники зазнали поразки й були змушені здатися у полон.

Також цього тижня Сили оборони України повідомили про успіхи у районі Старомайорського. Українським захисникам вдалося просунутися на 500 метрів вздовж лінії фронту.

Нагадаємо, заступник міністра оборони Ганна Маляр заявила, що ЗСУ просуваються вперед на півдні від Бахмута, біля трьох сіл тривають жорсткі бої.

Також видання WP та NYT повідомляли, що українські військові розпочали новий етап у контрнаступі та просуваються на півдні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: