На Закарпатті обвалився міст, який капітально не ремонтували багато років: є постраждалі

Читать на русском
Наразі відомо, що кількість постраждалих в результаті обвалу мосту у Тячівському районі Закарпатської області зросла до п'яти осіб.
Нацполіція

У понеділок, 24 липня, близько 19:00 до Служби порятунку надійшла інформація щодо руйнування автомобільного мосту. Протяжність мосту становить близько 30 метрів, а розташований він між смт Тересва та селом Бедевля Тячівського району.

Про це повідомляє Telegram-канал ДСНС.

Наразі відомо, що кількість постраждалих в результаті обвалу мосту у Тячівському районі Закарпатської області зросла до п'яти осіб.

В результаті руйнування мосту в річку Тересва впали 2 транспортні засоби: один вантажний та один легковий автомобілі.

Попередньо, 5 осіб травмовано - двоє жінок та троє неповнолітніх, віком 10, 15 та 17 років. Всіх потерпілих госпіталізували до медзакладу із травмами легкої та середньої важкості.

На місці події було залучено 4 одиниці техніки ДСНС та 17 осіб особового складу.

Водночас, як повідомляє Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури, міст був збудований 1957 року – і відтоді жодного разу капітально не ремонтувався.

«Мостовий перехід через річку Тересва знаходиться на автомобільній дорозі Н-09 Мукачево – Рахів – Івано-Франківськ – Львів. Його було збудовано у 1957 році – відтоді він жодного разу капітально не ремонтувався. Проїзд мостом підтримувався виключно в рамках експлуатаційного утримання», - йдеться в повідомленні.

В агентстві зазначають, що з 2018 року споруда перебувала в аварійному стані. З огляду на це нею було заборонено проїжджати транспортним засобам, вагою понад 7 тонн. Відповідні знаки попереджали про це обабіч мосту.

Нагадаємо, що у Греції в неділю, 23 липня, обвалився міст на в’їзді до міста Патри, внаслідок чого щонайменше дві людини загинули. Під завалами можуть бути ще жервти інциденту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: