На Донбасі збили черговий російський бойовий вертоліт Ка-52

Читать на русском
Українські морські піхотинці сьогодні вранці збили на Донбасі російський бойовий вертоліт Ка-52 Алігатор.
фото соцмережі

Українські морські піхотинці сьогодні вранці збили на Донбасі російський бойовий вертоліт Ка-52 Алігатор.

Про це повідомила 38-а окрема бригада морської піхоти у Facebook.

Динаміка знищення російської авіації під час повномасштабної війниЯк ЗСУ знищували російські літаки та вертольоти протягом повномасштабної війни – динаміка по тижнях та місяцях.

«Ранок морпіхів починається не з кави. Сьогодні о 7:43 розрахунком ПЗРК нашої бригади було знищено ворожий Ка-52», – йдеться у повідомленні.

Довідка. Вертоліт Ка-52 призначений для розвідки місцевості, цілевказівок та координації дій групи бойових гелікоптерів. Він може вражати броньовану та неброньовану техніку, живу силу та повітряні цілі на полі бою.

Нагадаємо, у червні представник Генштабу ЗСУ Олексій Громов заявив, що росія втратила в Україні вп'ятеро більше вертольотів, ніж за дві загарбницькі війни в Ічкерії. Загалом Збройні сили знищили вже понад 300 військових гелікоптерів ворога.

У ранковому зведенні Генштабу повідомлялося, що за добу окупанти в Україні втратили 600 солдатів, 12 танків, 13 бойових броньованих машин, 30 артилерійських систем, РСЗВ, 2 засоби ППО, 14 безпілотників, 17 одиниць автомобільної та спеціальної техніки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: