Ворог модернізував деякі види ракет – Скібіцький

Читать на русском
Російська федерація модернізувала деякі види ракет, зокрема Х-22 та «Онікс». Ворог також відновив використання комплексів Бастіон.
Укрінформ

Російська федерація модернізувала деякі види ракет, зокрема Х-22 та «Онікс». Ворог також відновив використання комплексів «Бастіон».

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький.

«Ми чітко знаємо, що були проведені заходи з модернізації деяких видів ракет. Там же сама Х-22 по суті вже стала Х-32, тобто пройшла модернізацію», – заявив він.

Українські розвідники також мають інформацію про плани росіян модернізувати також ракети «Онікс».

Крім цього Скібіцький додав, що після модернізації росіяни знову відновили використання комплексів Бал, «Бастіон», які застосовують проти цивільних об’єктів.

Нагадаємо, він також розповідав, що росіяни намагаються дізнатися стан української енергетики. Тому у розвідці не виключають нові удари по енергетичних об'єктах.

Нещодавно речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат повідомляв, що російські військові ще не витратили всі свої запаси ракет, у них залишилися на озброєнні боєприпаси різних типів. До того ж, рф продовжує виробництво деяких ракет і зараз.

Водночас речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк також заявляла, що завдяки українським ударам у тилу росіян, ворог відчуває снарядний голод.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: