Вже відчувають снарядний голод: Гуменюк про удари в тилу окупантів

Читать на русском
Українські військові завдають удари в тилу ворога. Завдяки цьому військові рф вже відчувають снарядний голод і зменшують кількість обстрілів.
odessa.comments.ua

Українські військові завдають удари в тилу ворога. Завдяки цьому військові рф вже відчувають снарядний голод і зменшують кількість обстрілів.

Про це повідомила речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в етері телемарафону.

Вона заявила, що завдяки роботі українських військових наразі потерпає вся логістика окупантів. Як в транспортному сенсі, так і в тому, що привезено і не може бути застосовано.

«Ми працюємо в контрбатарейному режимі, сягаючи тих глибин тилу ворога, де він зосереджує боєприпаси.Це відбивається на кількості ворожих обстрілів», – зазначила Гуменюк.

Речниця також додала, що за минулу добу, 21 липня, зафіксували загалом 69 обстрілів. Це означає, що певний снарядний голод у росіян уже є.

«Вони відчули, що знищені склади боєприпасів, які ми відпрацювали дистанційно, вже відбиваються на кількості боєприпасів», – підкреслила Гуменюк.

Нагадаємо, українські захисники атакували місце зосередження окупантів у Херсонській області. Їм вдалося знищити декілька одиниць ворожої техніки та склад безпілотників.

Відзначимо, бійці ЗСУ за минулу добу ліквідували 640 російських окупантів. З початку війни в Україні росія втратила близько 241 330 військових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: