На окупованій Луганщині росіяни ліквідують ще дев’ять шахт – ОВА

Читать на русском
На тимчасово окупованій території Луганської області росіяни визнали неперспективними ще дев’ять вугледобувних підприємств.
ua-energy.org

На тимчасово окупованій території Луганської області росіяни визнали неперспективними ще дев’ять вугледобувних підприємств.

Про це повідомляє пресслужба Луганської обласної військової адміністрації у Facebook.

Окупанти визнали неперспективними ще дев’ять вугледобувних підприємств на Луганщині. Відтак їх планують передати до управління реструктуризації шахт для подальшої ліквідації.

За словами ОВА, туди ж буде переведений й персонал, який знадобиться для технічного утримання цих підприємств. Варто відзначити, що робітників очікує значне зменшення заробітної плати із подальшим звільненням.

Тим часом росіяни, які беруть участь в бойових діях у районі Першотравневого на Луганщині, через втрати і несвоєчасне забезпечення, хочуть залишити свої підрозділи та втекти до рф.

Раніше також писали, що ворожа адміністрація на тимчасово окупованих територіях України погрожує «кримінальною відповідальністю» підприємцям, які станом на 1 липня не перереєстрували бізнес до норм законодавства рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: