Нічна атака на Одесу: кількість постраждалих зросла

Читать на русском
В Одесі внаслідок ракетного удару постраждали вісім людей, серед них - троє співробітників ДСНС.
фото ДСНС

Внаслідок ворожої ракетної атаки росіян по Одесі кількість постраждалих збільшилася до 8 осіб, серед них – три співробітники ДСНС.

Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер у Telegram.

З'явились фото наслідків обстрілу ОдесиВ Одесі зруйновано адміністративну будівлю, пошкоджено ясла, дитячий садок та житловий будинок. Фото та відео наслідків атаки оприлюднили місцеві ЗМІ.

«Внаслідок нічної атаки по місту Одеса постраждали 8 людей, серед яких троє співробітників ДСНС. Постраждалих в області, на щастя, немає. До міських лікарень госпіталізували трьох постраждалих. Всі троє перебувають у стані середньої ступені важкості, серед них – співробітник ДСНС», – написав він.

Кіпер уточнив, що у постраждалих осколкові поранення та отруєння продуктами горіння. Вони отримують необхідну медичну допомогу.

Нагадаємо, у ніч на 20 липня російські окупанти завдали нового масованого удару по Одесі. В результаті було пошкоджено будівлю консульства Китаю. Раніше було відомо про одного загиблого та чотирьох постраждалих, серед них одна дитина.

Також цієї ночі рф атакувала Миколаїв. Ракета зруйнувала житловий будинок. За останніми даними, постраждали 19 людей, а одного загиблого знайшли під завалами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: