У Криму окупанти заявили про атаку безпілотниками

Читать на русском
У Криму в одному з населених пунктів безпілотник пошкодив чотири адміністративні будівлі. Про це заявляє так званий глава захопленого Криму Сергій Аксьонов.
Фото з відкритих джерел

Вночі 20 липня на північному заході тимчасово окупованого Криму пролунали вибухи. Загарбники повідомили про нібито атаку БПЛА.

Про це повідомляє так званий глава захопленого Криму Сергій Аксьонов, а також Telegram-канал Baza.

У Криму «тривожно»: вибухи на об'єктах окупованого півострова під час повномасштабної війниНа об'єктах росіян в окупованому Криму за час повномасштабної війни сталося щонайменше два десятки вибухів. Більше – на інфографіці.

За інформацією окупантів, внаслідок вибухів, причиною яких став нібито безпілотник, пошкоджено чотири адміністративні будівлі. На місці працюють профільні служби.

Аксьонов також заявив про загибель дівчини-підлітка – нібито внаслідок удару дрону. Назва населеного пункту і район, де, за словами загарбників, відбулась атака, не уточнюються.

Зазначимо, у тимчасово окупованому росією Криму з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну періодично відбуваються вибухи, а також займання на складах боєприпасів і техніки загарбників.

Так, 18 липня окупанти вкотре заявили про нічну атаку безпілотників на Крим.

19 липня у Севастополі пролунала серія вибухів, а пізніше стало відомо про масштабне загоряння на складі боєприпасів.

Крім того, вибухи у Севастополі лунали 16 липня. Росіяни також заявили про атаку БПЛА.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: