У рф заявили про затримання вбивці командира підводного човна Ржицького

Читать на русском
Слідком країни-агресора заявив про затримання чоловіка, начебто причетного до ліквідації командира підводного човна Ржицького.
kuban.aif.ru

Слідком країни-агресора заявив про затримання чоловіка, начебто причетного до ліквідації командира підводного човна «Краснодар» Станіслава Ржицького.

Про це повідомляє у Телеграм-каналі Слідком рф.

«В якості підозрюваного у вбивстві заступник начальника відділу з мобілізаційної роботи адміністрації міста Краснодар Станіслава Ржицького затримано Сергія Денисенка 1959 року народження. Під час затримання у нього виявлено пістолет із глушником, з якого, ймовірно, скоєно вбивство», - йдеться у повідомленні.

Як відомо, у Краснодарі Ржицький займався «мобілізаційною роботою». Відомо, що перед тим загарбник мешкав в окупованому Севастополі.

Нагадаємо, вчора ввечері стало відомо про вбивство Ржицького у Краснодарі. За інформацією ЗМІ, близько 8-ї ранку невідомий підстеріг його біля спорткомплексу «Олімп» і розстріляв.

Згодом у Головному управлінні розвідки Міноборони України прокоментували ліквідацію командира підводного човна.

Ржицький міг бути причетний до ракетного удару по Вінниці у липні 2022 року, внаслідок якого загинули щонайменше 27 людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: