В Україну з Туреччини повертаються командири «Азову»

Читать на русском
У суботу, 8 липня, Україна повертає з Туреччини українських військових з Азовсталі, які перебували там після російського полону.
t.me/ermaka2022

У суботу, 8 липня, Україна повертає з Туреччини українських військових з «Азовсталі», які перебували там після російського полону.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський.

Про повернення українських воїнів стало відомо сьогодні, 8 липня. Мова йде про Дениса Прокопенка, Святослава Паламара, Сергія Волинського, Олега Хоменка та Дениса Шлегу. Вони довгий час перебували у Туреччині після звільнення з російського полону.

«Повертаємося додому з Туреччини й повертаємо додому наших героїв. Українські воїни Денис Прокопенко, Святослав Паламар, Сергій Волинський, Олег Хоменко, Денис Шлега нарешті будуть із рідними», – зазначив Зеленський.

Нагадаємо, 22 вересня 2022 року стало відомо, що Україна повернула з російського полону 215 військових, з яких 108 - бійці «Азову». Тоді в рамках домовленостей з Туреччиною з полону були звільнені й командири, яке керували обороною «Азовсталі». Проте тоді заявляли, що вони мають перебувати під захистом Туреччини до кінця війни, щоб уникнути їх повернення в зону бойових дій.

Раніше ми писали, у яких умовах вони жили в Туреччині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: