Стало відомо, у яких умовах сьогодні живуть командири «Азову» в Туреччині

Читать на русском
Сьогодні командири батальйону Азов в Туреччині живуть у закритому об’єкті, але мають доступ до інформації.
Фото МВС

Сьогодні командири батальйону «Азов» в Туреччині живуть у закритому об’єкті, але мають доступ до інформації.

Про це засновниця Асоціації сімей захисників «Азовсталі», дружина бійця «Редіса» Катерина Прокопенко повідомила в інтерв’ю Укрінформу.

За її словами, командири наразі перебувають у безпечному місці.

«Я зараз живу в ситуації, коли мені жінки полонених просто можуть писати, навіть погрожувати, мовляв, «твій чоловік - на курорті». Це неправда. Вони на закритому режимному об'єкті. Навіть ми не знаємо, де конкретно. Вони не на курорті і не на морі», – заявила Катерина.

Жінка розповіла, що в українських бійців є певний режим, регламентовані дзвінки та розклад. Вони не зазнають тортур, як в росії, тим не менше, не повністю вільні.

Прокопенко також запевнила, що бійці мають доступ до інформації, вони в курсі усього, що робиться в Україні. Разом із тим вона розповіла, що керівники «Азову» відмовилися від того, щоб їх відвідували рідні, назвавши це «чоловічою військовою солідарністю».

Раніше повідомляли, що бійці полку «Азов», яких звільнили з російського полону, готові знову захищати Україну на фронті.

Додамо, окупанти не поспішають повертати полонених воїнів штурмової бригади «Азов», попри запити з боку української влади.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: