Британські розвідники розповіли, чи має рф резерви для утримання Бахмута

Читать на русском
Російські окупанти потерпають від низького бойового духу й навряд чи мають резерви, щоб утримувати Бахмут.
novynarnia.com

Російські окупанти потерпають від низького бойового духу й навряд чи мають резерви, щоб утримувати Бахмут.

Про це повідомляє британська розвідка.

Після затишшя у червні протягом останніх семи днів Бахмут знову став місцем одних із найзапекліших боїв на фронті. Українські сили продовжують успішні наступальні дії в районі міста.

«Українські сили досягли стабільних успіхів як на півночі, так і на півдні міста, яке контролює росія. Російські військові, швидше за все, борються з поганим моральним станом, поєднанням різнорідних підрозділів і обмеженою здатністю знаходити та вражати українську артилерію», – вважають розвідники.

Вони також додають, що російське керівництво майже напевно вважає політично неприйнятним поступитися Бахмутом, який має символічну вагу як одне з небагатьох здобутків росії за останні 12 місяців. Проте дуже ймовірно, що в загарбників небагато додаткових резервів, які можна було б виділити для утримання міста.

Нагадаємо, 7 липня підрозділи ЗСУ досягли тактично значущих успіхів у районі Бахмута Донецької області. Також вони продовжили контрнаступ щонайменше на трьох інших ділянках фронту.

Водночас російські окупаційні війська на Бахмутському напрямку почали застосовувати хімічну зброю проти українських воїнів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: