Зеленський привітав США з Днем незалежності

Читать на русском
Президент України звернувся до народу Америки у відеозверненні, сказавши як важлива свобода для будь-якої держави та привітавши країну-союзника.
Скріншот із відео

Сьогодні, 4 липня, президент України Володимир Зеленський привітав Сполучені Штати Америки із Днем незалежності та наголосив, що для України честь мати таких союзників.

Про це він наголосив у відеозверненні.

«Дорогі американці, я вітаю вас із найкращим днем, яким життя може нагородити будь-яку націю, що повстала заради свободи, - вітаю вас із Днем незалежності»,– сказав голова держави.

Також він підкреслив, що українці опановують американську зброю та забезпечують демократію, яку Америка та Україна цінують однаково.

«Для нас велика честь - бути союзником такої мрії, відваги та свободи», – додав він.

«Після нашої перемоги світ переконається, що той, хто цінує свободу, завжди перемагає. Щасливого 4 липня, Америко! Будь ласка, пам'ятай, що в коаліції вільних та сміливих ти можеш завжди розраховувати на Україну-союзника», – сказав Зеленський.

Нагадаэмо, нещодавно колишній віце-президент США Майк Пенс заявив, що військова допомога Україні в національних інтересах США.

Крім того, на початку червня директор ЦРУ Вільям Бернс здійснив таємний візит до України, де дізнався про стратегію повернення окупованих росією територій і початку переговорів про припинення вогню з Москвою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: