Швейцарія приєдналася до 11-го пакету санкцій ЄС проти рф

Читать на русском
Швейцарія у середу, 28 червня, розширила санкційні списки щодо російської федерації, приєднавшись до 11-го пакету санкцій ЄС.
Getty Image

Швейцарія у середу, 28 червня, розширила санкційні списки щодо російської федерації, приєднавшись до 11-го пакету санкцій ЄС.

Про це йдеться на урядовому порталі Швейцарії.

«Федеральна рада була проінформована про те, що урядове відомство, відповідальне за санкції, розширило санкційні списки щодо росії», – йдеться у повідомленні.

Зміни набудуть чинності сьогодні о 18:00.

Таким чином, Швейцарія приєднується до нових персональних санкцій ЄС, оголошених 23 червня щодо 71 фізичної особи і 33 юридичних осіб. Їхні активи на території Швейцарії будуть заморожені. Також їм заборонений в’їзд та транзит на та через територію країни.

Нагадаємо, Рада Євросоюзу 23 червня затвердила одинадцятий пакет економічних та індивідуальних санкцій проти росії. Нові заходи спрямовані в основному на посилення існуючих санкцій та припинення їхнього обходу.

Також писали, що уряд Сполучених Штатів продовжуватиме чинити санкційний тиск на ПВК «Вагнер» на чолі з Пригожиним, аби позбавити це угруповання змоги сіяти хаос та насильство по всьому світу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: