ЗСУ покращили тактичне положення в обороні на Таврійському напрямку

Читать на русском
На Таврійському напрямку за минулу добу, 24 червня, українські військові добилися часткового успіху у наступі та покращили тактичне положення в обороні.
Генштаб ЗСУ

На Таврійському напрямку за минулу добу, 24 червня, українські військові добилися часткового успіху у наступі та покращили тактичне положення в обороні.

Про це в етері телемарафону розповів речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Валерій Шершень.

За його словами, вчора на Таврійському напрямку характер бойових дій не змінився.

«В обороні тримаємо позиції і маємо заходи, в тому числі, й з покращення тактичного положення. Натомість під час ведення наступальних дій у визначених напрямках маємо частковий успіх. Ворог докладає значних зусиль, щоб зупинити наше просування, а також зазнає великих втрат в живій силі, озброєнні та техніці», – розповів він.

За добу, росіяни на Таврійському напрямку втратили вбитими та пораненими 242 бійців, також було знищено 16 одиниць озброєння та військової техніки противника. Крім того, Сили оборони знищили п’ять складів боєприпасів ворога.

Також писали, що на Мар'їнському напрямку російські загарбники скинули на позицію українських військових хімічний боєприпас.

Британська розвідка повідомляла, що останніми днями українські воїни перегрупувались й продовжили проводити наступальні операції на трьох основних напрямках на півдні та сході України й мають тактичні успіхи.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: