ЗСУ досягають тактичного прогресу на трьох ключових напрямках – британська розвідка

Читать на русском
Українські військові досягають впевненого тактичного прогресу на ключових напрямках, використовуючи досвід перших двох тижнів контрнаступу.
Генштаб ЗСУ

Українські військові досягають впевненого тактичного прогресу на ключових напрямках, використовуючи досвід перших двох тижнів контрнаступу.

Про це повідомляє британська розвідка.

Останніми днями українські воїни перегрупувались й продовжили проводити наступальні операції на трьох основних напрямках на півдні та сході України. За словами розвідників, бійці використовують досвід перших двох тижнів контрнаступу для вдосконалення тактики штурму російської оборони.

«Українські підрозділи досягають поступового, але впевненого тактичного прогресу на ключових напрямках», – додають у повідомленні.

Тим часом російські окупанти доклали зусиль для наступу в Серебрянському лісі поблизу Крем'янки Луганської області. Ймовірно це зумовлено наказом російського керівництва переходити в наступ за будь-якої можливості. Розвідники додають, що росія досягла деяких невеликих успіхів, але українські війська запобігли прориву.

Нагадаємо, Східне угруповання військ ЗСУ 24 червня розпочало наступ на кількох напрямках одночасно.

Того ж дня військові розгромили російських окупантів на Бахмутському напрямку. Десятки солдатів рф ліквідовано та поранено.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: